CNH GUN IMPORT

Er dansk importør af B. Rizzini jagt -og sportsvåben. Grundlaget for firmaets eksistens kommer udelukkende fra vores passion til jagt og skydning. I et samarbejde med B. Rizzini har vi fundet frem til et unikum af jagt og sportsvåben, som breder sig fra en standardvåben, sportsgeværer til specifikke “custom made” våben.

Ved “Custom made” tilbyder vi at skræddersy dit våben efter dit ønske. Enten ved at du tegner og fortæller os dine ønsker om gravering, løb, kaliber, skæfte m.m. Eller at vi sammen tager til fabrikken og ser produktionen af våbene, mærker våbene i hånden og sammen vælger træ og skæfte m.m. Alt er muligt med B.Rizzini – blot kontakt os for mere info.

B. RIZZINI

Rizzini blev grundlagt I 1966 af Battista Rizzini og har fabrikken beliggende i Brescia i Italien. Battista har lige fra start af været anerkendt og påskønnet våbensmed. Han er kendt hans håndværk som altid bære præg af top kvalitet og som kun udvælger de bedste produkter og materialer.

Fabrikken er løbende blevet udviklet med de nyeste teknologier og maskiner som alle er integreret i de traditionelle håndværks normer.

Rizzini producerer sport og jagt våben af meget høj standard. Modellerne i deres sortiment spænder dybt fra standard jagtgeværer i over-under, side by side, dobbelt rifler til diverse sports og konkurrence geværer. Hvortil vi lander i deres ”custom made” afdeling. Her bygges våben efter kundens ønske og specifikationer. Her laves alt i hånden – Håndværk som bliver til kunst af Ivano Tanfoglio som sammen med Battista står for afdelingen.
Battista driver i dag Rizzini med hans 3 børn som alle arbejder på fuld tid i virksomheden.
Sammen har de gjort ” RIZINNI ” til et global varemærke af høj kvalitet og funktionalitet.

Graveringer tager form efter kundes ønske - alt er muligt

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os for mere information.